Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Hieronder vind je vast en zeker het antwoord.

Mocht je toch nog iets willen weten, neem dan gerust contact met ons op!

Op het festival

Jaa zeker!

Bumperkluiven is gratis toegankelijk, met het hele weekend muziek en veel gezelligheid! Om het mooie parkje te behouden werken we met milieuvriendelijke hardcups. Je koopt bij je eerste drankje een Bumperkluiven beker voor één muntje. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Je kunt je beker niet inruilen voor een muntje, dus neem je hem mee naar huis als souvenir of laat je de beker achter bij de bar! Zie dit als jouw entreekaartje voor foodtruckfestival Bumperkluiven en een manier hoe jij je steentje bijdraagt aan de duurzaamheid van dit evenement. Zo bouwen we samen aan een duurzame wereld. ♻️🌱🍻

Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig. 

Ja! 

Ook werken we dit jaar weer met munten. Koop je munten bij één van de vijf kassa's en scoor je drankje! We hebben één muntenautomaat met 3 pin kassa's en 2 fysieke kassa's waar je met pin en contant kunt betalen. 

Bereikbaarheid

Bumperkluiven vindt plaats op het vertrouwde veldje aan de Witte de Withweg in de wijk Boeimeer. Het adres is 4819 AH, Breda. 

Het foodtruck festival vindt plaats in een woonwijk dus er is parkeergelegenheid in de buurt maaaarrr wij raden je aan om lekker op de fiets te komen. Er zijn genoeg fietsenrekken aanwezig!