‘NA HET KLUIVEN DE KERK UIT’

Het is tijd voor de gezelligste kerkdienst van het jaar! 23, 24 en 25 november wordt de Grote Kerk van Breda omgetoverd tot een hemels paradijs van eten, drinken en dansen.

Samen lekker borrelen en genieten van heerlijk streetfood, vele speciaal bieren en een diverse selectie goede wijnen. De voetjes van de vloer bij de silent disco, smaken beleven op het knusse terras van de diverse happen en dranken die te verkrijgen zijn.

23 / 24 / 25 NOVEMBER – GRATIS TOEGANKELIJK
GROTE KERK, KERKPLEIN 2, 4811XT BREDA
Vrijdag 23 november 2018: 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag november 2018: 13.00 – 23.00 uur
Zondag november 2018: 13.00 – 21.00 uur

PROGRAMMA

De vrijdag staat in het teken van de grootste VRIJMIBO van Breda in De Grote Kerk waar voor, tijdens en na het eten geproefd kan worden van de vele wijnen en speciaalbieren. Vanaf 19u gaat de RGB Silent Disco | De Grote Kerk open!

Naast de vele streetfood opties is Club Pellikaan Breda aanwezig voor kidsyoga & vermaak en hebben we Marché Hoezee het hele weekend over de vloer met hun pop up creatieve markt.

🌟 – Zondag EXTRA – 🌟
🍴 Bumperkluiven x Combekk POP Up Restaurant 🌟
Sterrenchef Maarten Camps verlaat voor één dag zijn thuishaven Wolfslaar en zal een zeer bijzondere lunch in de Grote Kerk serveren.

In het koor gedeelte van de kerk zal er slechts plaats zijn voor 100 personen. Wil je dit unieke moment meemaken? Reserveer dan nu je plek voor slechts 89 euro per persoon inclusief wijn arrangement van Wijnkoperij Dames Pellens.

RESERVEREN

NIEUWS

flyer bumper Nieuws
31 oktober 2018

Combekk organiseert POP UP Restaurant in samenwerking met Maarten Camps (Wolfslaar) tijdens Bumperkluiven!

Op zondag 25 november, tijdens Bumperkluiven in de Grote Kerk, organiseert Combekk een POP UP Restaurant in samenwerking met Maarten Camps. De sterrenchef verlaat voor een dag zijn thuishaven Wolfslaar en zal een zeer...

FOODTRUCKS

Bitter & Real
Funk Food
Piepers & Rund
Wijnbar Dames Pellens
Creatieve spullen markt (Marché Hoezee)
El Hambre
De Grillende Keukenmeiden
Wow Cakes
Cocktails - Barbier Breda
Dani's Corner
Man, I love fish!
Eethuys 1535
Kidsclub Club Pellikaan (Breda)
Restaurant Chocolat
Chorizos & Co
Pofferdory
Heeren kapper - Simon Says (Breda)

23 / 24 / 25 NOVEMBER – GROTE KERK, KERKPLEIN 2, 4811XT BREDA